Historiek

WOLven in een schapenvacht

Zo zou je ons kunnen omschrijven. Na het beëindigen van een schitterende loopbaan bij de Chirojongens van Weerde zochten een aantal oud-leiders een bezigheid, een plaats waar ze ongestoord konden terugblikken op hun heldendaden uit de rijk gevulde chirocarrière, een moment van rust zonder vrouw en kinderen, kortom een hobby voor gelijkgestemden. Zo begint dus in 1999 het verhaal van de WEERDSE OUD-LEIDERS.


Meer dan een kudde schapen...

 

Als het hek van de dam is en één schaap springt erover, hoeveel WOLLERS volgen er dan? In elk geval deze elf, het zogenaamde WOL-bestuur:

 

Bart Haemhouts

Steven Van Noyen

Freek De Hovre

Steven Van de Vliet

Geert Verhoeven

Thomas Van Waeyenberghe

Dirk Janssens

Filip Decroo

Pieter Leemans

Jonas Verdeyen

David Claeys


 


 


Met deze mensen en met de ervaring die ze hebben opgedaan organiseert de WOL regelmatig zelf activiteiten. Soms alleen bedoeld voor oud-leiders, maar even vaak voor iedereen. In de meer dan 10 jaar dat wij reeds bestaan kunnen wij terugkijken op een mooi palmares:

 

De WOL-wacht (nawacht)

de WOLLEYBAL

De WOL-bowling

Tweejaarlijkse buitenlandse WOL-trip en foto-avond

Kroegentocht

Extra activiteiten: Curling, Golf, Paintball,...
 


Maar de WOLLERS organiseren niet alleen zelf activiteiten, even vaak steunen wij anderen met onze aanwezigheid. Zo kan je altijd met een aantal mede-WOLLERS deelnemen aan een kwis, of aan voetbal- en volleybaltornooien, en dergelijke. Laat iets weten op ons e-mailadres als je nog mensen zoekt of zelf een kwis in de buurt kent.

 

En der was maar één plezante compagnie...

 

Iedereen die in leiding heeft gestaan bij de Chirojongens van Weerde is automatisch lid. Het lidmaatschap is gratis en heeft alleen voordelen. Wil je zelf iets organiseren, wil je deelnemen aan een kwis en zoek je nog een ploeg of heb je gewoon nog vragen, laat het dan weten!

Door de WOL geverfd:

Huilen met de WOLven in het bos: